Jag jobbar som målare

Jag arbetar som målare i Uppsala och jag ska i dagens inlägg dela med mig om till er varför jag tycker att jag har världens bästa jobb! Först och främst så är det fantastiskt att ha möjlighet att jobba med mina händer. Att måla och tapetsera. Den ena dagen är aldrig den andra lik, idag har det varit takmålning på schemat och i morgon ska jag tapetsera ett vardagsrum. Jag älskar att jag har möjlighet till utveckling och variation i mitt yrke, oavsett om jag jobbar med husmålning eller inredningsmålning så finns det alltid nya tekniker som man kan lära sig.

Förutom de skicklighetsmässiga fördelarna så tycker jag även att det är otroligt roligt att se hur mina kunders drömmar tar form på deras väggar. Aktuella projekt har varit alt från färgval till helt nya konceptlösningar. Det är uppfriskande att se glada ansikten efter en ny målning! Att det sedan också har förbättrat deras livskvalitet gör ju inte saken sämre.

Som målare är jag stolt över att detta är min yrkesroll, jag tycker att man ska vara stolt över de jobb som man utför med hjärtat. Oavsett om det rör sig om vardagsarbete eller stora projekt så finns det alltid nytt att lära sig och att ge tillbaka.

Det är möjligheten, förmågan och kunskapen som gör att jag kan leverera toppkvalitet till mina kunder. Det skapar en visuell upplevelse som medför glädje och harmoni i deras hem. Jag tror på att betona det fantastiska jobbet som vi målare har – både små- och storskaliga projekt – och det är min förmåga att utföra detta som gör mig till en av de bästa målarna i Uppsala.

Jag hoppas jag har inspirerat er att satsa på era drömmar och jobba i detta yrke. Ni får väldigt gärna fråga mig om ni undrar över någonting!