Drömmer du om ett nytt badrum?

Drömmer du om ett nytt badrum? Det är många som gör det idag. Kanske har du sett några av de senaste trenderna inom badrum och blivit inspirerad? Eller så kanske du bara känner att det är dags för förnyelse i badrummet. Oavsett anledningen finns det massor av olika saker man kan göra för att uppfylla sin dröm!

En av de senaste trenderna inom badrum är att skapa ett mysigt och avkopplande spa-liknande miljö. Detta kan man göra på olika sätt. En av de enklaste metoderna är att installera en bubbelpool. Denna trend har funnits i flera år men är fortsatt mycket populär. Andra saker som du kan göra för att skapa den där lyxiga känslan är att installera en varm och stort handdukstork, eller varför inte en liten TV? Detta är perfekt för att kunna koppla av under ett långt bad!

Det finns många olika sätt att göra ditt badrum unikt. En av de trender som är mycket populär just nu är att använda olika typer av sten i inredningen. Detta ger rummet en mycket elegant och stilren känsla. Andra inredningstips är att använda ljus och speglar för att skapa en rymligare känsla. En av de viktigaste sakerna är belysningen. Dagsljus är det bästa, men om det inte går att få till finns det massor av olika lampor och belysningsarmaturer man kan använda sig av.

En annan trend som har blivit mycket populär de senaste åren är golvvärme. Detta är inte bara behagligt för kroppen, det gör också det möjligt att ha ett golv som är varmt och skönt att gå på. Det finns olika sätt att installerar golvvärme på beroende på vilken typ av rum man har.

Det finns alltså massor av olika saker man kan göra för att skapa det man drömmer om. Ta en titt runt på nätet eller i inredningsmagasin!

Mvh Johanna i Eksjö